XARXA LLIBRES ALUMNAT 5 ANYS

Per la present volem comunicar-vos els següents aspectes sobre el banc de llibres per al curs 2021-22:

        Les famílies que vulguen participar en el programa de banc de llibres per primera vegada i ser-ne beneficiàries hauran de sol·licitar-ho, d’acord amb el model de sol·licitud electrònica que consta en la pàgina web de la Conselleria d’Educació,  Cultura i Esport i en la seu electrònica de la Generalitat https://sede.gva.es. (del 14/06/21 fins al 22/07/21).

        Especialment ha de fer aquesta sol·licitud l’alumnat d’Infantil 5 anys per poder tindre el xec-llibre d’un màxim de 160€ per al curs vinent.        

        Preguem que totes les sol·licituds de nova participació s’entreguen a la tutora el dia de la reunió individual de fi de curs. El centre arxivarà aquestes sol·licituds i en requerirà la signatura al començament del curs escolar, com a requisit necessari perquè l’alumnat siga participant.

        Per a l’alumnat de 1r de primària del curs 2021/22, s’emetrà un xec llibre nominatiu per un import màxim de 160 € que es lliurarà a les famílies durant la primera setmana de setembre. Només el pare, la mare o tutor/a legal poden recollir-los, ja que han de signar el corresponent rebut.           

                                                                                                     Salutacions,

                                                                                                     L’equip directiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.