XARXA LLIBRES ALUMNAT 5 ANYS

Per la present volem comunicar-vos els següents aspectes sobre el banc de llibres per al curs 2021-22:

        Les famílies que vulguen participar en el programa de banc de llibres per primera vegada i ser-ne beneficiàries hauran de sol·licitar-ho, d’acord amb el model de sol·licitud electrònica que consta en la pàgina web de la Conselleria d’Educació,  Cultura i Esport i en la seu electrònica de la Generalitat https://sede.gva.es. (del 14/06/21 fins al 22/07/21).

        Especialment ha de fer aquesta sol·licitud l’alumnat d’Infantil 5 anys per poder tindre el xec-llibre d’un màxim de 160€ per al curs vinent.        

        Preguem que totes les sol·licituds de nova participació s’entreguen a la tutora el dia de la reunió individual de fi de curs. El centre arxivarà aquestes sol·licituds i en requerirà la signatura al començament del curs escolar, com a requisit necessari perquè l’alumnat siga participant.

        Per a l’alumnat de 1r de primària del curs 2021/22, s’emetrà un xec llibre nominatiu per un import màxim de 160 € que es lliurarà a les famílies durant la primera setmana de setembre. Només el pare, la mare o tutor/a legal poden recollir-los, ja que han de signar el corresponent rebut.           

                                                                                                     Salutacions,

                                                                                                     L’equip directiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.