LES REVISTES DEL MEDITERRANI

A partir del curs 2011-12, els blogs dels cicles comencen el seu funcionament i és ací on es recullen totes les activitats que es fan al llarg del curs, per eixe motiu ja no s’editen més revistes en format paper.

 CURS 2010-11

L’any 2011 es compleix el centenari del naixement d’Enric Valor, un dels grans escriptors valencians i que visità la nostra escola a l’any 1994. Com no podia ser d’altra manera, dedicàrem la setmana literària a la seua figura i a la revista 2011 podreu veure totes les activitats relacionades amb l’escriptor a més de moltes altres que hem fet al llarg del curs.

 CURS 2009-10
A més de moltes activitats realitzades al llarg del curs, podreu descobrir el poeta Marc Granell i l’il·lustrador Manel Granell, dos germans nascuts a València i que foren entrevistats pels alumnes i intercanviarem poemes i dibuixos, tot l’alumnat passà una vesprada inoblidable amb ells, i per cert… poc després de visitart l’escola, Marc Granell va ser guardonat amb el premi Samaruc que concedeix l’Associació de Bibliotecaris Valencians.
 CURS 2008-09 Al curs 2008-2009 les històries medievals de cavallers i princeses guiaren les activitats de l’escola, el carnestoltes, la setmana literària… a la revista d’enguany trobareu les millors històries de cada classe inventades pels propis alumnes.

CURS 2007-08

El curs 2007/2008 dedicarem el Carnestoltes als animals en perill d’extinció i cada classe es va dedicar a estudiar un d’aquestos animals, ací teniu el resultat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ESCOLA D´EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA