LES REVISTES DEL MEDITERRANI

A partir del curs 2011-12, els blogs dels cicles comencen el seu funcionament i és ací on es recullen totes les activitats que es fan al llarg del curs, per eixe motiu ja no s’editen més revistes en format paper.

 CURS 2010-11

L’any 2011 es compleix el centenari del naixement d’Enric Valor, un dels grans escriptors valencians i que visità la nostra escola a l’any 1994. Com no podia ser d’altra manera, dedicàrem la setmana literària a la seua figura i a la revista 2011 podreu veure totes les activitats relacionades amb l’escriptor a més de moltes altres que hem fet al llarg del curs.

 CURS 2009-10
A més de moltes activitats realitzades al llarg del curs, podreu descobrir el poeta Marc Granell i l’il·lustrador Manel Granell, dos germans nascuts a València i que foren entrevistats pels alumnes i intercanviarem poemes i dibuixos, tot l’alumnat passà una vesprada inoblidable amb ells, i per cert… poc després de visitart l’escola, Marc Granell va ser guardonat amb el premi Samaruc que concedeix l’Associació de Bibliotecaris Valencians.
 CURS 2008-09 Al curs 2008-2009 les històries medievals de cavallers i princeses guiaren les activitats de l’escola, el carnestoltes, la setmana literària… a la revista d’enguany trobareu les millors històries de cada classe inventades pels propis alumnes.

CURS 2007-08

El curs 2007/2008 dedicarem el Carnestoltes als animals en perill d’extinció i cada classe es va dedicar a estudiar un d’aquestos animals, ací teniu el resultat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ESCOLA D´EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA