Eleccions Consell Escolar 2013

     Segons Resolució 20 de setembre de 2013 de la Directora General d’Innovació, Ordenació i Política Lingüística (DOGV 30/09/2013) es convoquen eleccions per a la renovació parcial dels membres del Consell Escolar del Centre.

Com ja sabeu, el Consell Escolar és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa (pares, mares, professors, professores, alumnes, ajuntament, i personal d’administració i serveis) en el govern del centres escolars.

     Ara és el moment de presentar candidatures per formar part del Consell i d’elegir les persones que millor representen els vostres interessos en el Consell Escolar.

     D’acord amb el Reglament Orgànic i Funcional de les Escoles d’Educació Infantil i Primària, decret 233/97 de 2 de setembre (DOGV 08-09-97), tots els pares i mares podeu presentar candidatura així com també teniu dret al vot.

      Les candidatures es presentaran mitjançant sol·licitud dirigida a la Junta Electoral del Centre atenent-se al calendari adjunt (el model de la sol·licitud està a la vostra disposició a la secretaria de l’escola).

    Donada la importància de la participació en aquestes eleccions, si el dia de les eleccions no podeu vindre a l’escola, s’han establert una sèrie de mecanismes perquè pugueu exercir el vostre dret a votar, informeu-vos en secretaria.

   A la pàgina web de Conselleria d’Educació teniu la informació completa de tot el procés d’eleccions a Consell Escolars de Centre 2013.

   Ací us deixem la nota informativa del nostre centre.

INFORMACIÓ FAMÍLIES ELECCIONS CONSELL 2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.