PRIMERA REUNIÓ DEL CONSELL D’ALUMNES

Avui Dimecres 16 d’Octubre ha tingut lloc la primera reunió del Consell d’alumnes d’aquest curs 2013/14.  El Consell d’alumnes és l’òrgan de participació dels alumnes de Primària en l’organització i dinamització del Centre. Serveix d’enllaç entre els alumnes i el professorat per poder recollir propostes, suggeriments, valoracions de les activitats…

Està format pel delegat i subdelegat de cada curs (elegits en l’assemblea de classe) que assisteixen a les reunions que es fan mensualment i que són coordinades per un professor/a del Centre, alçant  acta de cadascuna d’elles.

Aquest curs els alumnes que formen part del Consell  són:

1r Primària: Carles Albiach – Irene Reig
2n Primària: Pau Bendicho – Rafael Almenara
3r Primària: Sandra Bo – David López
4t Primària: Nuria Peris – Elena Serra
5é Primària: Alba Blasco – Sandra Montalt
6é Primària: Júlia Riera – Marcos Saiz

Professora Coordinadora: Merxe Marco

Avui hem pres possessió dels nostres càrrecs, hem fet una valoració de la festa del 9 d’Octubre, hem revisat algun punts que hi havia pendents del curs passat  i hem pensat  algunes coses a fer al llarg del curs. Us seguirem informant.

 

 

consell_alumnes_13-14

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.