Celebrem Nadal

Avui hem tingut una sorpresa molt agradable, els Reis Mags d’Orient han vingut per saludar tots els alumnes del Mediterrani i replegar les seues cartes plenes de desitjos per aquest nadal.

Tot ha començat quan hem escoltat uns sorolls per la teulada, hem eixit al pati d’infantil a veure que passava i hem vist als ajudants dels Reis Mags, han baixat despenjant-se amb una tirolina i ens han dit que anàrem al pati dels majors que teniem  una visita molt especial; en eixe moment ha entrat al pati un moto de la Policia Local i darrere anàva un carro amb els tres Reis que ens saludaven. Tos els hem rebut amb molta alegria. Després els alumnes de cinquè i sisè els han donat la benvinguda i seguidament hem passat a l’entrada de l’escola on hem pogut parlar amb ells, cantar-los alguna cançoneta i donar-los la nostra carta de  Nadal. Ha estat un matí ple d’emocions !

Per la vesprada, ens hem juntat al pati d’infantil i cada classe ha cantat una cançó per felicitar el Nadal a la resta de l’escola, alguns hem cantat en valencià i en castellà, i altres fins i tot ho han fet en anglès. Per acabar,  igual que el famós Concert d’Any Nou de Viena,  ho hem fet amb la marxa Radentzky.   També ha estat una vesprada molt emocionant i divertida !

Aci us deixem uns videos per que pugueu veure com ha anat tot.  BON NADAL !

 

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ip9Tjyd_nSU&feature=youtu.be

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=g-lhuwa70u0&feature=youtu.be

Un pensament a “Celebrem Nadal”

  1. Estic enlluernada de vore com els Reis D’Orient cada vegada són més màgics al CEIP Mediterrani, Quina festa han fet aquest any tan bonica !!!! i que ben acompanyats venien amb els seus carruatges i els senyors patges tan meravellosos. Que aquesta màgia ens acompanye sempre. Besets a tots i totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada