Campanya Solidària “La Teua Llar”

Un any més, la comunitat escolar del CEIP Mediterrani hem col·laborat en la campanya solidària “Un quilo de menjar” a favor de l’organització LA TEUA LLAR, aquestos aliments aniran destinats a famílies sense recursos de les poblacions de la nostra comarca, per ells és una gran ajuda i per nosaltres un acte solidari i educatiu que ens ajuda a millorar un poquet el món en el que vivim. Moltes gràcies.  Bon Nadal !

 CARTA D’AGRAÏMENT DE L’ASSOCIACIÓ  LA TEUA LLAR

2 pensaments a “Campanya Solidària “La Teua Llar””

  1. Enhorabona per la campanya “un quilo de menjar”, encara que no solvente grans problemes, si que contribuim un poquet a aliviar les necessitats d’algunes persones que realment ho están passant malament i que les tenim ben prop nostre. Anim i endavant!!!!

  2. A mi personalment m´agradà molt que férem la recolecta de diners perque les persones amb necessitats els falten recursos que per culpa dels politics i alguns rics. També vull afegir que abans vam donar menjar que els haurà vingut molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada