DIA DE LA PAU 2020

Avui hem celebrat el dia de la Pau d’una forma molt solidària.

Pel matí hem fet una cursa solidària per recaptar fons per als xiquets i xiquetes de l’ètnia Rohingya en col·laboració amb l’organització Save the Children.  Hem participat tots els cursos de l’escola, els mestres, una representació de l’AMPA Mediterrani i les monitores del menjador.  Entre tots i totes hem replegat més de 900 euros per ajudar-los !!

Per la vesprada ens hem reunit al pati d’infantil i els companys i companyes de sisè ens han explicat perquè celebrem el dia de la Pau i quines són les actituds per créixer com a persones. Hem fet el lliurament dels diners replegats per a la cursa i hem escoltat  molt atents als xiquets i xiquetes de sisé interpretant “Heal the World”. Per acabar hem cantat la cançó “avui he tingut un somni”.

Tot això fa que avui haja sigut un dia ple d’educació, solidaritat i divertiment.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.