SENSE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

UN COL·LEGI SENSE VIOLÈNCIA DE GÉNERE

El dia 25 de Novembre va ser el dia internacional contra la violència de gènere, per això a l’escola vam fer una activitat que consistia en col·locar unes petjades al terra amb una frase que deia: “Tota Meliana contra un món sense violència contra les dones” i una altra idea escrita pels alumnes.

Les petjades van ser pegades al passadís de forma que arribaven a un mural on hi havia dos enigmes per reflexionar. Un d’ells ens feia pensar com podíem ser pares sense tenir fills. I l’altre, parlava d’un poblat que baixava a rebre unes persones, però les dones i els xiquets no anaven. Les diferents aules de l’escola, baixaren al mural per reflexionar sobre els enigmes. Concretament la nostra classe, cinquè de primària, conclogué expressant la importància del llenguatge i que cal fer ús de la forma femenina i masculina.

Carles Albiach Peris (5é Primària)

 

2 pensaments a “SENSE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES”

  1. Una activitat molt positiva. Si de veritat interioritzem el valor de la No Violència contra ninguna persona en general i especialment contra les dones, farem un Mon molt amable i habitable. A que sí !!!!!
    HO CONSEGUIREM !!! De ben segur !!!
    Tere

  2. Una activitat necessària i interessant. Amb activitats com aquesta es possibiliten els canvis. Gràcies al professorat conscient i pel bon tracte!!! Gràcies Carles per l’explicació! Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.