SENSE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

UN COL·LEGI SENSE VIOLÈNCIA DE GÉNERE

El dia 25 de Novembre va ser el dia internacional contra la violència de gènere, per això a l’escola vam fer una activitat que consistia en col·locar unes petjades al terra amb una frase que deia: “Tota Meliana contra un món sense violència contra les dones” i una altra idea escrita pels alumnes.

Les petjades van ser pegades al passadís de forma que arribaven a un mural on hi havia dos enigmes per reflexionar. Un d’ells ens feia pensar com podíem ser pares sense tenir fills. I l’altre, parlava d’un poblat que baixava a rebre unes persones, però les dones i els xiquets no anaven. Les diferents aules de l’escola, baixaren al mural per reflexionar sobre els enigmes. Concretament la nostra classe, cinquè de primària, conclogué expressant la importància del llenguatge i que cal fer ús de la forma femenina i masculina.

Carles Albiach Peris (5é Primària)

 

2 pensaments a “SENSE VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES”

  1. Una activitat molt positiva. Si de veritat interioritzem el valor de la No Violència contra ninguna persona en general i especialment contra les dones, farem un Mon molt amable i habitable. A que sí !!!!!
    HO CONSEGUIREM !!! De ben segur !!!
    Tere

  2. Una activitat necessària i interessant. Amb activitats com aquesta es possibiliten els canvis. Gràcies al professorat conscient i pel bon tracte!!! Gràcies Carles per l’explicació! Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.