SETMANA LITERÀRIA 2017

VIATJAR PEL MÓN ENS OMPLI DE COLORS

Com ja sabeu el tema per a tot el curs és “Viatjar pel món ens ompli de colors” i tal com vam fer en carnestoltes hem dedicat la Setmana Literària a treballar activitats relacionades amb la lectura i l’escriptura i a conèixer diferents cultures del món.

L’alumnat de sisé amb el fil conductor de Phileas Fogg ens han dut a “La volta al món en 80 contes”, una activitat en la qual visitàvem Xina, Mèxic, els Indis americans, Egipte, els Massai, Venècia i Roma. Hem conegut alguns aspectes de la seua cultura així com també contes i llegendes de la seua tradició literària.

En aquest viatge, a Roma, ens hem trobat amb un teatre interpretat per l’alumnat de cinqué sobre Ròmul i Rem, la llegenda de la fundació de Roma.

 A més d’aquest “viatge” , a les classes hem fet moltes activitats relacionades amb el món dels llibres, de la lectura i l’escriptura: xerrades sobre de que ens serveix llegir, escriptura de microcontes, contes a tres bandes, intercanvi de llibres, lectura al pati…

I per acabar la setmana, cada classe ha preparat una cançó de diferents cultures i hem fet un concert d’allò més variat: xinesos, indis, venecians, massais, mexicans, àrabs …

Ací us deixem unes quantes imatges perquè vegeu els millors moments, esperem que us agraden.

 

 

 

5 pensaments a “SETMANA LITERÀRIA 2017”

  1. Es molt divertit fer activitats amb Teresa… Hem passat una setmana literaris d’allò més divertida.. Moltes gràcies. INDIRA VELASTEGUI .

  2. companys ens va eixir molt bé i estic molt agraida de nosaltres
    i sobretot de Teresa .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.