CELEBREM EL CARNESTOLTES 2016

Enguany hem dedicat el Carnestoltes a la nostra comarca, durant aquestos dies previs, a les classes hem parlat sobre els oficis, les festes tradicionals, els esports autòctons… hem pres consciència i volem donar-los la importància que es mereixen i que hem de preservar per que la comarca de l’Horta no perda el seu esperit netament valencià

Així, cada classe s’ha disfressat de diferents motius relacionats amb les tradicions de l’Horta i el fet un passa-carrer pel poble junt a les altres escoles, ací us deixem les imatges, heu vist que guapos i que guapes?

 

 

Ací podeu veure les fotos.

Un pensament a “CELEBREM EL CARNESTOLTES 2016”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.