HOMENATGE A MILA SANZ CAMPOS

    Avui s’hem reunit mestres, alumnes, pares i mares junt a la família de Mila per retre-li un merescut homenatge a  una excel·lent persona i una gran mestra. L’acte ha sigut com ella, senzill en les formes però gran de contingut i de sentiment. El nostre reconeixement i agraïment ha estat ací, en la seua escola, amb els seus xiquets i les seues xiquetes, amb totes les persones que l’estimem.

    A l’acte, els alumnes i els mestres li hem dedicat unes paraules amb molt de sentiment i molta estima, tots portem amb nosaltres l’ensenyament de Mila  i ens sentim molt contents d’haver compartit aquestos anys amb ella i molt orgullosos de la valentia i la bondat que Mila ha demostrat sempre amb tots.

    T’estimem Mila !

Ací podeu veure algunes fotos

 

11 pensaments a “HOMENATGE A MILA SANZ CAMPOS”

  1. Per a nosaltres has sigut i seràs sempre un exemple de vida que ens acompanyarà en tot moment. T’estimem molt.
    Les teues germanes, Carmina i Ángeles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.