5 pensaments a “GUIA DE JOGUETS 2014”

  1. Muy practica e instructiva. Los padres deberíamos de pensar mejor, a la hora de comprar, teniendo en cuenta la edad del niño y la influencia que el juguete va a tener en el. Los niños son muy receptivos y un juguete inapropiado podría desorientarlos o lo que es peor hacerles daño.
    Gracias por los consejos, al menos yo los tendré en cuenta.

  2. Molt bon treball per part de la Psicopedagoga!
    És necessari saber tots eixos consells en aquestes dates en les que el consumisme ens descoloca un poc el cap i el vertader sentit del nadal, que es passar el temps junt a qui estimem.
    No és més ric aquell que més té, sinó aquell que menys necessita. Hem d’aprendre a no regalar quantitats enormes de joguets o qualsevol altra cosa. Un somriure o una abraçada val més que mil i un regals.
    Bon nadal a tots!

  3. Estic d’acord amb tu Anna; és un greu error caure en el consumisme i regalar molts joguets que el únic que provocaran en els xiquets es una “agonía ” i no sabrà amb quin jugar. I després direm alló de… ” amb tants joguets i no juga amb ningún “.
    Jo també vos desitge , per supost , un Bon Nadal !

  4. En la meua època no existia el Pare Noel, això ve d’Amèrica i damunt suposa més quantitat de joguets. Abans eren mes feliços en poc i valoràvem més les coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.