Celebrem el 9 d’Octubre de 2011

Un any més la flama del Correllengua visita la nostra escola amb motiu del 9 d’Octubre, més “cassolana” que altres vegades, per problemes de pressupostos, no ha deixat de recordar-nos la data del nostre naixement com a poble valencià i que el valencià és la llengua que ens uneix, la llengua dels que hem nascut ací i dels que han vingut després, la llengua amb la que fem amics. No ha faltat una menció especial a Enric Valor i Manuel Sanchis Guarner, dos grans valencians dels quals conmemorem el centenari del seu naixement.

Si voleu veure més imatges, punxeu ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.