S’acaba el curs 2009-10

Avui ha sigut l’últim dia del curs 2009-10, un dia ple d’activitats i d’emocions.

Hem començat el matí amb una actuació del mag Biot amb uns trucs magnífics i molt divertits. Tots, majors i menuts,  ho hem passat molt bé.

Després l’alumnat de sisé ens han fet unes actuacions musicals i una representació teatral i nosaltres els hem acomiadat obsequiant-los amb un poema i unes fotografies del seu pas pel Mediterrani. Ha estat el moment de les emocions dels alumnes i dels mestres, s’han fet majors i ara navegaran per altres mars, però esperem que mai obliden la seua escola d’infantil i primària, el que han aprés i el temps que hem passat junts. Com deia el vell poeta, que el deu dels vents afavorisca el seu velam i que arriben a bon port. Fins aviat.

final_curs_0734-rd_

Punxeu ací per veure totes les fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.