Cloenda de la Setmana Literària

Divendres 23 d’abril, dia de sant de Jordi i dia del llibre, a la nostra escola celebrem la cloenda de la Setmana Literària 2010,  dedicada a la poesia de Marc Granell i les il·lustracions de Manel Granell.

Durant aquesta setmana han estat moltes les activitats realitzades: hem decorat l’escola amb els poemes i dibuixos dels autors, hem llegit els seus llibres, hem inventat rodolins i poemes, hem fet dibuixos per il·lustrar poemes, hem fet marca-pàgines, hem intercanviat llibres… Tot això ha esdevingut avui en un recital de poesia on cada classe recitava els poemes acompanyats de vegades de la música de flautes i xilofons, altres vegades amb coreografia… Totes les classes han fet un gran esforç i ha quedat un recital de poesia fantàstic.

Enhorabona a totes i tots i a Elena en especial.

Podeu veure les fotos des d’ací.  Fotos de la Setmana Literària 2010.

Videos del recital de poesia.  Vídeos de la cloenda de la Setmana Literària 2010.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.