Xerrada “Com establir normes i límits adequats”

Aquesta vesprada a la biblioteca de l’escola ha tingut lloc la xerrada “Pares i fills: Ja estem altra vegada igual?. Com establir normes i límits adequats“. Hem comptat amb la presència de la psicòloga Sandra Muñoz de la Unitat de Prevenció Comunitària de Meliana i amb més de 30 pares i mares de l’alumnat d’infantil.

En acabar la reunió, tots hem valorat com molt positiva i profitosa aquesta xerrada i s’hem quedat amb més ganes de compartir experiències sobre els nostres fills i filles i trobar solucions a la dificil tasca de ser pare i mare. Tant és així, que ja hem quedat per una nova reunió en la qual farem un seguiment del que hem parlat i com podem dur-ho a la pràctica.

Serà el dijous 6 de maig a les 15’30 h. Animeu-vos a vindre, segur que us interessa.

Aquelles persones que no han pogut vindre poden descarregar-se el dossier de treball des d’ací.   Xerrada UPC 15_04_10

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.