Dia de la Pau 2010

Avui 29 de Gener hem celebrat el dia de la Pau, durant aquesta setmana a les diferents classes hem  treballat cançons i poemes per reflexionar al voltant de la no violència i la cooperació entre les persones. Al pati hem cantat unes cançons, els alumnes de 6é ens han interpretat amb la flauta “l’himne de l’alegria” i després  un representat de cada classe ha llegit un trosset del “Swing de la Pau” , al mateix temps, un altre representant dipositava a una urna les ajudes recollides a la classe per ajudar als xiquets i xiquetes d’Haiti amb la campanya “Un Euro Llavor de Solidaritat” organitzada per Escola Valenciana.  Per acabar l’acte, amb l’ajuda de la Societat de Colombaires de Meliana, férem una solta de coloms com a símbol dels nostres desitjos de Pau.

Des d’ací podeu veure les fotos de l’acte:  fotos dia de la pau 2010.

Des d’ací podeu veure els videos de l’acte:  videos dia de la pau 2010.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.