Homenatge a Encarna Rubio

La trobada d’Escoles en Valencià d’Alboraia homenatja Encarna Rubio Climent, una de les mestres que impulsà la primera línia en Valencià en una escola pública a l’Horta Nord, el CEIP Mediterrani.

Encarna junt a altres mestres, pares i mares lluitaren intensament per l’escola en valencià, ells són la llavor de l’escola que ara tenim i que hem de mantindre viva.

Ací us deixem l’escrit d’agraïment que vam llegir i una foto acompanyada d’alguns dels mestres actuals i d’alguns dels que començaren l’escola en valencià.

homenatge_encarna HOMENATGE_ENCARNARUBIO (6)_web

2 pensaments a “Homenatge a Encarna Rubio”

  1. Enhorabona Encarna, et desitge el millor en la nova etapa que comences, t’ho mereixes!!!

    Quins temps aquells, quantes il.lusions i esperances de tants pares i mestres en portar a cap una escola viva, nova, nostra, arrelada al medi, on el valencià, la nostra llengua, fora estimada i el vehicle diari d’aprentatge dels nostres alumnes i també el nostre.

    Han passat els anys, molts anys, ara hi ha altres companys i companyes més joves que seguixen el camí encetat i amb moltes dificultats també, tots ho sabem.

    No dubteu que des de la nostra situació seguirem recolzant l’escola per la que tant vam treballar i estimar. I als mestres i pares que seguixen, demanar-vos que no perdeun la il.lusió i moltes forces per a seguir treballant. Ànim i endavant !!!

    BESETS. TERE

  2. Recordem amb un somriure les campanyes de reciclatge del paper (quan encara no hi havia contenidors), les fitxes fetes amb la “coca i paper de calco” (quan no teníem fotocopiadores ni ordinadors) … treballàrem molt i treballem ara, queden tantes coses per aconseguir!
    Com diu el poeta :
    BON VIATGE PELS GUERRERS QUE AL SEU POBLE SON FIDELS !…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.