CAMPANYA SOLIDARIA “LA TEUA LLAR”

Els xiquets, xiquetes i famílies de la nostra escola han participat una vegada més en una campanya solidària de recollida d’aliments i productes d’higiene personal en col·laboració amb l’associació “LA TEUA LLAR” que atén a persones sense recursos. Moltes gràcies a tots els que han col·laborat !!

Un pensament a “CAMPANYA SOLIDARIA “LA TEUA LLAR””

  1. Ha estat molt bé la campanya i es podía ampliar a la resta de l’any en activitats solidàries per a que els nostres fill/es es consciencien de lo mal que ho passen altres i que nosaltres , algúns privilegiats, podem ajudar de moltes maneres. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada