LA CLAU QUE OBRI TOTS ELS PANYS

pins_sialvalencia150Amigues i amics,

El 9 d’octubre de l’any 2010 vam celebrar una gran Festa per la Llengua conjunta per commemorar els 25 anys de les primeres Trobades d’Escoles en Valencià. Hui s’ha inaugurat a la Facultat d’Educació de la Universitat d’Alacant l’escultura que conté els llibres que els vostres centres educatius dipositàreu dins de l’urna del monument. Fruit d’això s’ha creat també una pàgina web sobre l’escultura “La clau que obri tots els panys”, on estan digitalitzades les portades de tots els llibres. Us convidem a entrar en aquest espai que és el vostre: http://laclau.ua.es/

Perquè vosaltres sou la nostra escola, gràcies per dignificar el valencià!

Vicent Moreno

President d’Escola Valenciana

 

El CEIP Mediterrani hi va estar present a la festa de “LA CLAU QUE OBRI TOTS ELS PANYS”.   Ací podeu veure les imatges del lliurament del nostre “Llibre de les Claus” en la Macrotrobada del dia 9 d’octubre de 2010. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada