Ens encanta llegir !

 Al Mediterrani ens encanta llegir !

 Durant tota la Setmana Literària d’enguany i durant una hora al dia,  els xiquets, xiquetes, mestres… hem ocupat tots els racons de l’escola per llegir el nostre llibre del moment. Hem llegit al pati, als passadissos, al gimnàs, al sol, a l’ombra … cadascú on es trobava més còmode.

 Ha estat una experiència molt bona per què hem aprés que qualsevol lloc és bo per llegir i transportar-nos als diferents mons que ens ofereixen els llibres.

 httpv://www.youtube.com/watch?v=sm9xl6lfeOQ&list

2 pensaments a “Ens encanta llegir !”

  1. M’han agradat mot les activitats que heu fet, al llarg de la setmana literària. Quin gust dona vore-vos llegir per qualsevol racó de l’escola.Sou uns artistes fent teatre i inventant-se poesies. També m’ha agradat molt que els mestres s’intercanvien llibres. Jo ara estic llegint “Entre costures” de l’autora Maria Dueñas, que el recomane per als majors, és molt interessant. Enhorabona a tots el mestres i alumnes. Besets

  2. M’ha agradat molt el vídeo de “Ens encanta llegir”. Sempre està bé fomentar que llegir és important i sobretot molt divertit i … que millor que a l’aire lliure !
    Enhorabona a tots i totes les mestres del Mediterrani.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.