Celebrem el 9 d’octubre

A la nostra escola hem celebrat el 9 d’Octubre,  la data en que tradicionalment celebrem el naixement del poble valencià, per això durant tota la setmana a les classes hem fet moltes coses relacionades amb Jaume I : amb l’ordinador hem conegut coses sobre  la seua vida i la conquesta de València, hem fet manualitats, hem aprés cançons…

Per celebrar-ho tots junt vam rebre la flama del Correllengua que ha viatjat per pobles i ciutats, per escoles i instituts, convidant-nos a celebrar la nostra festa i que mai deixem d’usar la nostra estimada llengua. En aquest mateix acte, cada classe va fer la seua aportació al llibre de l’escola que formara part de l’escultura “La clau que obri tots els panys” i que vam portar a la Macrotrobada d’Escoles en Valencià que va organitzar Escola Valenciana per celebrar que ja són 25 anys de Trobades.

Ací podeu veure les imatges de la visita del correllengua. 

Ací podeu veure les imatges del lliurament del nostre “Llibre de les Claus” en la Macrotrobada del dia 9 d’octubre de 2010. 

Però també hem fet activitats fora del centre:

El 1r cicle ha estat al castell de Benissanó.  

Els xiquets i xiquetes de 2n cicle han visitat El Puig.  

L’alumnat de 3r cicle ha visitat les Corts Valencianes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.